Logo
Emil fra Gelinde
Emil fra Gelinde
Kontakt mig nu
Kontakt
Klar på ca. 2 sekunder!

Gratis SEO Analyse

Jeg har udviklet et værktøj, som foretager en gratis SEO gennemgang af din hjemmeside eller webshop.

Start din SEO analyse

Dette værktøj, foretager en gratis SEO analyse

Hvis du er interesseret i at forbedre dine placeringer på Google, og i andre søgemaskiner, så kender du sikkert allerede til vigtigheden af, at have en optimeret hjemmeside og/eller webshop. Det kan være alt fra teknisk SEO og linkbuilding til tekster og anvendelse af de rigtige søgeord.

Dette gratis og automatiske SEO tjek fungerer ved, at din hjemmeside bliver scannet. Herefter finder værktøjet automatisk ud af, hvad du skal arbejde på, for at forbedre din side. Der bliver tjekket på ting som title tags, meta descriptions, interne og eksterne links og meget mere.

Hvad kan SEO analysen bruges til?

Den SEO analyse, som værktøjet producerer for dig, er mest teknisk anlagt. Det vil sige, den kigger ikke så meget på hvilke ord du har skrevet på din hjemmeside, og hvad keyword density er på.

Værktøjet tjekker eksempelvis længde på meta title- og description. Den tjekker også, om dine billeder mangler alt-tekster, om du anvender optimale billedeformater, og lign.

Hvis du ønsker at få foretaget en søgeordsanalyse, eller en generel gennemgang, som har fokus på nogle af de andre aspekter, så kan det også sagtens lade sig gøre.

Send mig en mail, så skal jeg nok give dig et uforpligtende tilbud på sådan en omgang. Alternativt kan du starte med denne SEO analyse, og se om du får noget ud af det.

En konkret SEO tjekliste, du kan handle ud fra

Meningen med dette værktøj er, at give dig mulighed for at teste din side/undersider, og se om der er noget ud har glemt.

Når scanningen er færdig, får du vist en liste. Dette er en konkret liste, hvor hvert punkt er opdelt med en farve. Grøn = du gør det godt, gul = det kan gøres bedre og rød = Fix det hurtigst muligt.

Nogle ting kræver, at du kan en smule HTML, for at rette på dem. Eksempelvis tilføje target="_blank" til dine linktags.

Andre punkter på listen, vil du kunne rette til, uden nogle former for tekniske egenskaber.

Hvis du synes, der mangler noget på listen, så vil jeg altid gerne høre fra dig. Jeg er altid klar på at videreuvikle værktøjet, så du får så meget som muligt ud af det.

Så send mig bare en mail, hvis du har nogle forslag eller idéer. Det kan du gøre nederst her på siden, eller ved at skrive til emil@gelinde.dk

Kan jeg få et manuelt SEO tjek?

Ja, det kan du da godt. Jeg kan hjælpe med stort set alt, indenfor SEO. Men det hele starter med en samtale, så udfyld formularen nederst her på siden, eller send mig en mail.

Ved et manuelt SEO tjek går jeg mere i dybden med forskellige aspekter. Bl.a. core web vitals, linkbuilding, søgeord og mere.

Hvis du har et spændende projekt kørende, hvor du mangler en hånd med SEO, så hører jeg meget gerne fra dig.

Hvordan fungerer SEO gennemgangen?

Uden at gå for meget i dybden, så laver serveren et enkelt kald til din hjemmeside. Lidt som når en af dine kunder, besøger din hjemmeside.

Når serveren modtager svaret fra requesten, så bliver HTML'en parset, og der bliver kigget på ting som title- og meta tags. Derudover bliver der også kigget på billedet, scripts og lign.

Det er altså en forholdsvis simpel SEO gennemgang, men også ret kraftfuld. Du kan få meget værdi ud af et automatiseret SEO tjek, og efter at have gennemgået listen, vil du sikkert ende ud med et par konkrete ting, du skal have fixet.

Start din gratis SEO analyse nu

Hvad venter du på? Start din gratis SEO analyse herover. Du skal bare indtaste hjemmesiden, som du ønsker at foretage en automatiseret analyse af.

Har du spørgsmål, problemer, brug for hjælp eller noget helt andet, så ved du hvor du kan finde mig.

Håber du får gavn af analysen, og at du lærer noget nyt.

Indholdsfortegnelse
Emil fra Gelinde ApS
Emil Borggaard
Webudvikler @ Gelinde ApS

Jeg arbejder med webudvikling, SEO og design. Skal jeg hjælpe dig videre med dit projekt?

Kontakt mig